Weirdest EMC Glitch yet!

Discussion in 'Gaming' started by ElmofiedBoby, Mar 10, 2015.

  1. I wasn't sure if I should put it here or Help and Support. I didn't put it in Help and Support because I know how to fix it (log in as a 1.8 profile.) I just wanted to share this for fun. Enough said.

    Lol this looks so weird, this is what happened when I logged in EMC in 1.7.9 for the first time (today, around like 7:30 - 7:40pm, EST).
    Chocolate800 and SleepyPK like this.
  2. This isn't an EMC glitch, it is an Minecraft glitch. Can't remember the exact version (Seems you use 1.7.9) where this happens though.
    MrBOBY02 likes this.
  3. Oh ok lol. I thought it was an EMC glitch because of EMC supporting 1.8 and 1.7.9/10 clients.
  4. Oooookay then :confused:
    jkjkjk182 likes this.
  5. Are you sure that is t just your skin messing up?
  6. My skin works perfectly fine...... on 1.8
  7. He's using the new skin model :p

    Probably, anyway.
  8. Yeah I think I am using the new skin model stuff thing.
  9. The 1.8 skins are not backward-compatible. Two different templates.
  10. Oh no wonder. Do I have to keep changing skins if I switch clients?
  11. Ooook then....
  12. This made me laugh my head off again. :p
    FDNY21 likes this.
  13. I try, I try :rolleyes:
    cadenman2002 likes this.
  14. It works, it works. :p
    FDNY21 likes this.
  15. This is a resource pack texture reading issue, 1.8 uses a different skin texture to recognize Steves, Zombies, et cetera. You'll need to get a resource pack compatible with a 1.7 version to fix the skins.