Comments on Profile Post by 607

  1. Grasshppper
    Grasshppper
    Hehe, yeah :P How are you doing?
    May 25, 2016
  2. 607
    607
    Hm, pretty good, actually! I haven't been feeling too well the past week physically, but emotionally I've been great!
    I went to Rome with our class last month, and it was amazing!! :D
    May 25, 2016
  3. Grasshppper
    Grasshppper
    Just read the post again. How are you doing now? I remembered reading you graduated high school and started studying. What study did you choose?
    Jan 11, 2018
  4. 607
    607
    Ah, yes!
    I'm doing a gap year of sorts... but it's still quite a challenging study. :P Even though I'm now half-way through and I'm really enjoying it, I still cannot really explain too well, especially not in English... :P
    I was going to link the official page, but reading it again, it's really not that great...
    Jan 11, 2018
  5. 607
    607
    Een poging: het is het EH-basisjaar, in Amersfoort... (EH = Evangelische Hogeschool, maar het is eigenlijk noch evangelisch noch hogeschool, volgens de meest gebruikelijke definities, meen ik)
    Jan 11, 2018
  6. 607
    607
    Het rooster is voor iedereen van de klas hetzelfde, en alle colleges (en er zijn er heel wat) zijn in principe verplicht. De hoofdlinten (vakken zeg maar) zijn Thema's (meestal één thema per week, met 3 colleges per thema), Persoonlijke Ontwikkeling en Geloofsontwikkeling, maar er zijn ook nog een hoop andere linten, die je niet elk blok hebt.
    Jan 11, 2018
  7. 607
    607
    Het leukste is misschien wel de interacties binnen de tutorgroep: we hebben tutorgroepen van twaalf studenten en een tutor. Twee keer in de week hebben we een tutoruur met z'n allen, en er zijn ook andere opdrachten en gelegenheden die binnen de tutorgroep plaatsvinden. :) Mijn tutorgroep is geweldig (voor mijn smaak ;)) en erg open!
    Ik hoop dat dit enigszins een idee geeft. :P
    Jan 11, 2018
  8. Grasshppper
    Grasshppper
    Leuk! En fijn dat je het naar je zin hebt! Ik ben zelf dit jaar begonnen in Leiden, voor wiskunde. Heb het er ook erg naar mijn zin. Ik ben het met je eens dat tutorgroepen geweldig zijn :P Ik zit er zelf ook in eentje en het helpt om met elkaar opdrachten te maken en zo de stof beter te begrijpen (soms zelfs beter dan de colleges, vind ik zelf). Ik zit nu in een tentamenperiode en zit dus lekker veel thuis :P
    Jan 11, 2018
  9. 607
    607
    Thumbs up! :)
    For next year, I'm looking at Artificial Intelligence, at the moment. :) It combines two of my biggest passions: computer science and language!
    Jan 12, 2018