I am starting a new series on EmpireCraft

Discussion in 'Share Your Let's Plays and Other Videos!' started by Kitty_Panda_201, Sep 24, 2014.


Do you think this is going to be an interesting series?

Yes 3 vote(s) 50.0%
No 1 vote(s) 16.7%
Who in the world are you? 3 vote(s) 50.0%
Why is all the rum gone? 3 vote(s) 50.0%
Multiple votes are allowed.
  1. I am starting a new series on this server and here is one of the first episodes. I still have no idea what to call this series. Here is the video!!!!
  2. Have fun...
    Kitty_Panda_201 likes this.
  3. Your framerate is pretty low to record, I suggest tuning down either the record framerate (or resolution) or turn down settings.
  4. Thank you for the help, I will attempt to figure that out. However, there is absolutely no lag when i am playing and while I am playing I am usually getting at least 180 fps according to overwolf, so I will have to figure out what is wrong.
  5. Change the recording framerate. It's most likely capped at something like 15-20. Raise it to 30 or maybe 40, because in the end YouTube caps it at 30. I suggest using FRAPS, makes it very easy to adjust settings like that.
  6. Bandicam or Dxtory. FRAPS is terrible for performance.
    jkjkjk182 likes this.
  7. FRAPS is fine for performance, all you have to do is select half-size instead of full-size for the capture settings and you'd get near normal fps.
    wisepsn likes this.
  8. Which you don't want to do because it makes your video quality terrible. :p (480p vs 720p) Only time I'd consider that option okay to use when you want decent videos is if you're recording at 1080p, which very few people are.
    jkjkjk182 and MrUnknownian like this.
  9. I'm not saying you two are wrong, but the recording looks fine to me. Its not lagging or anything. (Am I completely missing something?)
  10. It is a bit stuttery.