[HELP] Can't Join Any Empire Servers

Discussion in 'Empire Help & Support' started by Hash98, Nov 2, 2013.

  1. Hey guys. I can't seem to join any of the Empire's servers. I can connect to other servers perfectly fine.
    Whenever I try to connect it says that "an existing connection was forcibly closed by a remote host."

  2. anyone?
  3. Thats really odd.

    Ive never heard of this happening before... :/

    Can you upload a screenshot of the issue?
  4. Hmm…Are you perhaps trying to login with a profile using version 1.7.2? As far as I'm aware, the servers haven't updated quite yet.
  5. There is a chance that your account was hacked. You are only able to be on one empire server at a time.
    [EDIT]: I would recommend changing your password just in case.
  6. Last seen two hours ago on smp1.
    That you?
    if not, you've been hacked.
  7. I used minechat to get on. I can get onto other servers. But just not empire.
  8. If you're using 1.7, switch to 1.6. :)
  9. Oh, this sometimes happens to me after using minechat. Make sure to quit out of minechat, and maybe delete your password out of the little minechat box. Then restart minecraft on your computer. That normally fixes it for me. It just seems to think that I'm still logged into servers from Minechat so I have to convince it otherwise.
  10. OK will try...
  11. That's generally the error of having the wrong release.
    Try backdating to 1.6.4.
    FDNY21 likes this.
  12. It worked! Thanks a lot!
    cddm95ace likes this.
  13. Glad to help :)
  14. I am going to contact the creators on Minechat about this. I'm not mad, I just got really worried. Hopefully they could fix this problem, if they couldn't they need to tell the users how to fix it if the problem ever happens to them.
  15. My alt account was temp ban due to minechat...be careful when using it...