Day Bonus not Counting

Discussion in 'Empire Help & Support' started by MXrcr20, May 11, 2013.

  1. I've been voting consecutively for the last few weeks now, and yesterday I had voted from a mobile device because I wasn't home. As soon as I voted from my mobile device, it had said my day bonus was 0. I was shocked, then thought to myself that maybe I hadn't voted the day before. Well, now I'm home and I voted again and now it's saying the day bonus is still 0. I'm not sure what is going on, so if anyone can fill me in with what happened, I'd really like to know.
  2. Glitches like these have been happening for a while, contact a mod for further questions
    MXrcr20 likes this.
  3. Questions like this are what the H&S forums are for, so it's definitely encouraged that you post here first before asking a mod. :) When reporting bugs, check this out.

    Aikar is working on fixing the voting system (again) as it's super easy to lose your streak. Best bet is to spread your votes around on different sites at separate times. :)
  4. * having the same issue
  5. I got this at 7 days, so not getting thrown into the raffle...

    Got kinda angry so I forgot the voting for a few days. So I lost my raffle.
  6. The thing is, I've been spreading it out over different sites throughout each day. Because the sites use the 24hr rule, I vote for the first site one day, then the second site the next. It just happened when I voted from my Mobile Device that I had completely lost my streak. Then when I moved back to my desktop the next day it was still 0.
  7. Hm, I'm not sure if that might be because it detected a different IP...

  8. Yeah, I had used WiFi from the place I was at. That would make sense now.